Over Chemistrie

De clip met magnetische aantrekkingskracht!

Op maat gemaakt | Past op elk montuur | Extreem licht

Chemistrie is een gepatenteerd magneet lenssysteem waarmee sterktebrillen op stijlvolle wijze met één klik worden veranderd in een zonnebril, leesbril, computerbril of een 3D bril.

Met subtiele gebruikmaking van magneten – ingebed nabij de rand van het glas – wordt de clip eenvoudig op het montuur bevestigd. De randloze clip met titanium neusbrug is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De Chemistrie clips zijn licht van gewicht, bieden optimaal kijkcomfort en 100% UV-bescherming.

sun

Chemistrie sun

De standaard zonneglazen zijn gepolariseerd, bieden 100% UV-bescherming, en kunnen voorzien worden van een anti-reflex coating. Verkrijgbaar in 3 kleuren (G-15, GREY, BROWN ) en in de basis curves 2, 4, en 6.
Chemistrie Sun zonder polarisatie biedt 100% UV-bescherming en is verkrijgbaar in 2 kleuren G-15 en BROWN. Basis curves 4 en 6.

plus

Chemistrie plus

Er zijn situaties waarin de bestaande correctie ontoereikend is. Met de Chemistrie Plus clip wordt de bril in één klik veranderd in een leesbril met extra sterkte.

blue

Chemistrie blue

De Chemistrie Blue filtert de hoge frequentie violet, blauw en fluorescent licht dat door computers, tablets en telefoons wordt geproduceerd. Leverbaar met of zonder sterkte.

3d

Chemistrie 3D

Dragen uw klanten onhandige 3D brillen over hun eigen bril op sterkte? U kunt ze vanaf nu een perfect alternatief bieden met gepolariseerde glazen. Geschikt voor 3D televisie en cinema.

Bestelmogelijkheden

Als optiekzaak heeft u twee mogelijkheden

Glascrew inslijpservice is als enige in Nederland gecertificeerd om de Chemistrie clips te fabriceren voor de Benelux. Zij beschikken over de juiste specialistische apparatuur, software en kennis. Glascrew slijpt de brillenglazen in het montuur en brengt de magneetjes aan in de glazen op sterkte. Echter, u kunt er ook voor kiezen om zelf de clips te vervaardigen met uw eigen slijpmachine.

Optie 1 Glascrew inslijpservice

U besteed het uit aan Glascrew en heeft er geen omkijken naar! Levering binnen 4-5 werkdagen. U levert het montuur en de glazen op sterkte aan Glascrew (verzending via distroptiek). Glascrew voorziet de correctieglazen van de magneten en levert u de gewenste Chemistrie clip. Vouchers voor deze clips koopt u vooraf aan bij OptiClip. Glascrew factureert u enkel het inslijpen van de brillenglazen; de Chemistrie clip is immers al gefactureerd middels de aankoop van de vouchers.

U ontvangt van ons:

  • display + consumentenfolders.
  • vouchers (pakket van 2 of 10 stuks) voor uw bestelling bij Glascrew.

Kosten

U kunt de prijzen voor de pakketten opvragen bij OptiClip per telefoon of per e-mail.

Optie 2 Zelf inslijpen

U bent zelfvoorzienend en kan zonder tussenkomst van derden de gewenste Chemistry clips vervaardigen en zorgdragen voor het inslijpen van de glazen, hetgeen een vlotte levering garandeert!

U ontvangt van ons:

  • display + consumentenfolders.
  • voorraad aan basismaterialen + bestelbon voor Chemistrie producten.
  • software Chemistrie + handleiding vervaardiging.

Kosten

De prijzen voor het aanleggen van een voorraad materialen t.b.v. 10 clips kunt u opvragen bij OptiClip BV. Extra materialen: prijs per item is op aanvraag verkrijgbaar.

Retro fit

Glascrew heeft de faciliteiten om Chemistrie Clips ook op bestaande glazen toe te passen.

Meer informatie

Laat uw klanten kennis maken met de vele mogelijkheden en toepassingen van Chemistrie. Voor meer informatie over de Chemistrie clips kunt u contact opnemen met OptiClip: +31 (0)76-520 88 44 of via info@opticlip.nl.