Over ons

Over OptiClip BV

OptiClip BV is producent en leverancier van OptiClip® zonneclips en verzorgt de distributie van Chemistrie clips. OptiClip BV ontwerpt en produceert vanuit het hoofdkantoor in Breda de gelijknamige zonneclip op maat gemaakt voor elke (design)bril.

De Chemistrie clips zijn eveneens op maat gemaakt en geschikt als zonne-, lees-, computer- en 3D-bril. Voor Chemistrie verzorgt OptiClip BV enkel de distributie. De vervaardiging verloopt via Glascrew of kan desgewenst door de opticien verricht worden.

Met OptiClip® haalt u een optimaal rendement uit de zomer

In 1995 werd met de OptiClip® een verrassend nieuw product in de wereld van opticiens geïntroduceerd. OptiClip® is een clip op maat voor elke designbril. Maakt van elke bril een schitterende zonnebril. Met behoud van het oorspronkelijke model.

Lees verder

CHEMISTRIE, de clip met magnetische aantrekkingskracht!

Chemistrie is een gepatenteerd magneet lenssysteem waarmee sterktebrillen op stijlvolle wijze met één klik worden veranderd in een zonnebril, leesbril, computerbril of een 3D bril. Met subtiele gebruikmaking van magneten wordt de clip eenvoudig op het montuur bevestigd. De randloze clip met titanium neusbrug is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Lees verder

Nieuwe winstfactor voor uw optiek

Met de OptiClip® en Chemistrie verbreedt u uw assortiment en boekt u dus voordeel ten opzichte van uw concurrent. Met als gevolg: Meer traffic naar uw optiekzaak!

Indien u interesse heeft en meer wilt weten over Chemistrie en/of OptiClip®, neem dan contact op met ons. Wij geven u graag de gewenste informatie.

Tel: +31 (0)76 5208844 of via info@opticlip.nl