Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn clip geleverd?

Voor OptiClip geldt: Alle bestellingen die t/m dinsdag bij ons binnen zijn worden de vrijdag dezelfde week uitgeleverd. Bestellingen die we later dan dinsdag ontvangen, worden de vrijdag de week erop uitgeleverd. Uitzondering hierop zijn de buitenlandse bestellingen, daarvan worden de bestellingen die we t/m woensdag ontvangen vrijdag dezelfde week de clips retour gestuurd.

 

Voor Chemistrie geldt: levering binnen 5 werkdagen via Glascrew.

Hoe snel kan ik mijn montuur terug hebben?

Voor OptiClip geldt: Uw montuur kan de dag van binnenkomst weer direct retour gestuurd worden. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier.

 

Voor Chemistrie geldt: Normaliter zal Glascrew het montuur met clip binnen 5 werkdagen retourneren. Indien spoed, neem dan contact op met Glascrew om een aangepast termijn af te spreken.

Werkt Opticlip met een database waaruit verschillende soorten clips zijn te halen?

Voor OptiClip geldt: Nee, voor ieder montuur wordt exclusief een OptiClip® gemaakt. We hebben dus altijd een montuur nodig om voor u een clip te maken.

 

Voor Chemistrie geldt: idem als hierboven vermeld.

Kan ik op de hoogte blijven van waar mijn bestelling is?

Voor OptiClip geldt: Ja, wanneer wij uw e-mail adres hebben, wordt u via een mailing op de hoogte gehouden van uw bestelling (van ontvangst en verzending).

 

Voor Chemistrie geldt: Glascrew houdt een levertijd aan van 5 werkdagen.  U Indien het productieproces – om welke reden dan ook – vertraging heeft opgelopen, dan zullen zij u daarover informeren.

Kan er een clip gemaakt worden van een bestaande clip?

Voor OptiClip geldt: Ja, dat kan, alleen mag de bestaande clip-on niet te flexibel zijn.

 

Voor Chemistrie geldt: Ja dat kan.

Kan de Opticlip dezelfde kleur krijgen als het montuur?

Voor OptiClip geldt: Nee, we hebben 9 standaard kleuren waar u uit kunt kiezen. Ook kan de OptiClip® gerhodineerd of gedoubleerd worden.

 

Voor Chemistrie geldt: u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren neusbruggen.

Waarom zijn de haakjes niet afgewerkt?

Voor OptiClip geldt: Dit doen we bij nylor- of glasbrillen, omdat we niet weten wat de dikte van het glas wordt of op speciaal verzoek.

 

Voor Chemistrie geldt: niet van toepassing.

Wat voor glazen zijn skylet-glazen?

Voor OptiClip geldt: Zeiss skylet glazen zijn contrast-verhogende glazen. Ze zijn te vergelijken met Essilor extreem. De gradaties zijn: Fun 60% – Road 70% – Sport 80%.

 

Voor Chemistrie geldt: niet van toepassing.

Heeft Opticlip ook POS-materiaal?

Voor OptiClip en Chemistrie geldt: Ja, voor beide producten hebben we een display met hierop een demo Opticlip® of de Chemistrie clip. De display van de OptiClip® bevat ook de kleurenstalen van de rand.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Voor OptiClip geldt: Gebruik alstublieft het bestelformulier. Het voorkomt fouten en ongemak en verhoogt onze productiesnelheid. Vul alle gevraagde informatie in. Dit zal het volgen van de bestelling vergemakkelijken. Als dit uw eerste bestelling is, let op de gegevens van uw winkel (adres, telefoonnummer en email) en btw nummer.

 

Voor Chemistrie geldt: Als optiekzaak heeft u twee mogelijkheden. Optie 1: Ofwel u besteed het uit aan Glascrew, of – optie 2 – u bent in het bezit van de juiste apparatuur om zelf de clips te vervaardigen en zorgdragen voor het slijpen van de glazen. Neem in beide gevallen contact op met OptiClip BV.

Waar stuur ik het bestelformulier en het montuur naar toe ?

Voor OptiClip geldt dat u uw montuur + bestelformulier kunt opsturen naar OptiClip.
Verzending vanuit Nederland met PostNL :
OptiClip
Postbus 1806
4801 BV  BREDA

Verzending vanuit België met Bpost of DPD/DHL/UPS:
OptiClip
Brugsteen 7
4815 PL  BREDA
LES PAYS-BAS

Voor Chemistrie geldt: Afhankelijk van uw keuze, namelijk: als optiekzaak heeft u twee mogelijkheden. Ofwel u besteed het uit aan Glascrew, of u bent in het bezit van de juiste apparatuur om zelf de clips te vervaardigen en zorg te dragen voor het slijpen van de glazen.
Verzending naar Glascrew verloopt via Distroptiek.